Úvod »Soul, Funk, Disco, R&B» LP Various ‎– Capitol Classics Volume 3


LP Various ‎– Capitol Classics Volume 3

Kompilace, UK, 1990, Funk, Disco


Skladem: 0 ks
Číslo produktu: HTF-3
label: Capitol records
stav desky: 80%
stav obalu: 85%
149 Kč (6 €)





A1 Paul Laurence I Ain't Wit It (Heart To Heart Mix)  
A2 Lynch Magic Spell (Hocus Pocus Mix)  
A3 Mikki Bleu I Promise  
A4 Z'Looke Gitchi U  
A5 The O'Jays Have You Had Your Love Today?  
B1 Pieces Of A Dream Rising To The Top  
B2 Sun Wanna Make Love  
B3 Peggi Blu Tender Moments  
B4 High Fashion Feelin' Lucky Lately  
B5 Peabo Bryson I've Been Down