Úvod »Soul, Funk, Disco, R&B» LP Various - Black Joy: 22 Hits From Original Soundtrack


LP Various - Black Joy: 22 Hits From Original Soundtrack

Kompilace (1977)


Skladem: 1 ks
Číslo produktu: HTF3-3
label: Ronco
stav desky: 80%
stav obalu: 70%
219 Kč (9 €)

do košíku:
Hlídací pes



A1 Jimmy Helms Black Joy  
A2 Labelle Lady Marmalade  
A3 Moments & Whatnauts Girls  
A4 The Drifters Saturday Night At The Movies  
A5 Johnny Nash Tears On My Pillow  
A6 Shirley & Company Shame, Shame, Shame  
A7 The Real Thing Dance With Me  
A8 The Three Degrees When Will I See You Again  
A9 The Cimarons Living On The Dole  
A10 Billy Paul Me & Mrs. Jones  
A11 Detroit Spinners The Rubber Band Man  
B1 Harold Melvin And The Bluenotes Don't Leave Me This Way  
B2 Gladys Knight & The Pips Midnight Train To Georgia  
B3 The O'Jays Darlin' Darlin' Baby  
B4 The Biddu Orchestra Summer Of '42  
B5 The Real Thing Lightning Strikes Again  
B6 Aretha Franklin I Say A Little Prayer  
B7 Bill Fredericks Love With You  
B8 Ben E. King Stand By Me  
B9 Lee Vanderbilt Lonely I  
B10 Linda Lewis It's In His Kiss  
B11 The Cimarons Black Joy
Hlídací pes
Watch DOG

Informovat na e-mail při změně:

       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě

Zadejte Váš e-mail: