Úvod »Jazz, Blues - USA, UK» 2xLP Various ‎– The Blues Vol. 4


2xLP Various ‎– The Blues Vol. 4

Velmi dobrý stav (Kompilace, Germany, 1978, Blues)


Skladem: 1 ks
Číslo produktu: LIT-9
label: Big Bear Records
stav desky: 90%
stav obalu: 90%
299 Kč (12 €)

do košíku:




A1 Johnny Mars I've Been Down So Long 2:20
A2 Eddie Guitar Burns Every Jug Stands On His Own Bottom 3:50
A3 Billy Boy Arnold I Wish You Would 3:32
A4 Little Joe Blue A Fool Is What You Want 3:30
A5 Lonesome Jimmie Lee Robinson Chicken Head 3:46
A6 Eddie Playboy Taylor Seems Like A Million Years 3:55
B1 Eddie Playboy Taylor Gamblin' Man 2:56
B2 Mickey Baker Make Your Bed Up Mama 3:47
B3 Big John Wrencher I'm A Root Man 3:58
B4 Cousin Joe From New Orleans I Can't Lose With The Stuff I Use 4:27
B5 George 'G. P.' Jackson A Letter Dressed In Red 2:55
B6 George 'G. P.' Jackson Leavin' Kansas City 2:26
C1 Mickey Baker New York New York 4:19
C2 Doctor Ross Hazel 3:31
C3 Snooky Pryor Dangerous Woman 3:55
C4 Washboard Willie I Feel So Fine 2:19
C5 Johnny Mars Blue Midnight 2:58
C6 Snooky Pryor Sloppy Drunk 3:22
D1 Cousin Joe From New Orleans You're Never Too Old To Boogie 2:48
D2 Homesick James Crossroads 3:51
D3 Tommy Tucker Hard Luck Blues 5:06
D4 Eddie Guitar Burns Bury Me Back In The U S A 4:23
D5 Boogie Woogie Red After Hours 4:04
D6 Red & Mose Sassy 2:06