Úvod »Pop, Rock - USA, UK» 2xLP Neil Young & Crazy Horse ‎– Collector's Heartland Revinylized


2xLP Neil Young & Crazy Horse ‎– Collector's Heartland Revinylized

Unofficial Release. Desky i obal jsou ve velmi dobrém stavu. Jen pár jemných vlásenek.


Skladem: 0 ks
Číslo produktu: BEN-2
typ: Kompilace
rok: 2013
země: Europe
label: Wakpala-Records
styl: Folk Rock, Country Rock
stav desky: 95%
stav obalu: 90%
759 Kč (30 €)




A1 This Note's For You 5:44
A2 Cocaine Eyes 4:25
A3 Eldorado 6:04
A4 Grey Riders 5:38
A5 Interstate 5:23
B1 White Line 3:16
B2 Mansion On The Hill 7:54
B3 All Along The Watchtower 6:19
B4 Rockin' In The Free World 5:25
B5 Sleeps With Angels 3:56
C1 Hey Hey My My (Into The Black) 4:29
C2 Don't Spook The Horse 7:30
C3 No More 4:42
C4 Just Like Tom Thumb's Blues 5:42
C5 Prime Of Life 4:43
D1 Interstate 6:17
D2 Harvest Moon 5:27
D3 Old Man 4:13
D4 Heart Of Gold 3:20
D5 Driveby 5:10
D6 The Needle And The Damage Done 2:34

A1: live at The Palace, L.A. 13.4.1988, full version 
A2: from exclusive Japanese E.P., live 1989 
A3: as above, recorded at Hit Factory, N.Y. 1989 
A4,A5: live in Tulsa 1985, remastered version 
B1,B2: live at Broken Arrow Ranch, 18.6.1990 
B3: live 17.10.1992, long version 
B4: live in Mansfield 21.9.1986 
B5,C1,D5: live at "Bridge Benefit", San Francisco 1.10.1994 
C2: rare non-LP-track 
C3: live 30.9.1989, remastered version 
C4: live 17.10.1992 
C5: live from Jonathan Demme Filmset 
D1: original extended 12"-Version 
D2,D3,D4: live at "Farm Aid 5" 
D6: live in Paris, 11.12.1989