Úvod »Pop, Rock - USA, UK» 2xLP Various ‎– Urban Cowboy (Original Motion Picture Soundtrack)


2xLP Various ‎– Urban Cowboy (Original Motion Picture Soundtrack)

Kompilace, UK, 1980, Folk Rock, Country Rock, Rock & Roll, Country, Bluegrass, Soundtrack, Soft Rock, Ballad


Skladem: 0 ks
Číslo produktu: MK5-2
label: Asylum records
stav desky: 80%
stav obalu: 75%
159 Kč (7 €)




A1 Jimmy Buffett Hello Texas 2:33
A2 Joe Walsh All Night Long 3:50
A3 Dan Fogelberg Times Like These 3:02
A4 Bob Seger And The Silver Bullet Band Nine Tonight 6:35
B1 Mickey Gilley Stand By Me 3:35
B2 Johnny Lee Cherokee Fiddle 4:06
B3 Anne Murray Could I Have This Dance 3:14
B4 The Eagles Lyin' Eyes 6:23
C1 Johnny Lee Lookin' For Love 3:41
C2 Bonnie Raitt Don't It Make You Want To Dance 3:29
C3 Charlie Daniels Band The Devil Went Down To Georgia 3:35
C4 Mickey Gilley Here Comes The Hurt Again 2:41
C5 Gilley's "Urban Cowboy" Band Orange Blossom Special / Hoedown 2:06
D1 Kenny Rogers Love The World Away 3:11
D2 Charlie Daniels Band Falling In Love For The Night 3:00
D3 Bonnie Raitt Darlin' 2:34
D4 Boz Scaggs Look What You've Done To Me 5:39
D5 Linda Ronstadt / J. D. Souther Hearts Against The Wind 2:58