Úvod »Pop, Rock - USA, UK» 2xLP U2 – Songs Of Experience


2xLP U2 – Songs Of Experience

Modré průsvitné vinyly. Nové a stále zatavené ve fólii - perfektní stav.


Skladem: 1 ks
Číslo produktu: 26.2.22
typ: Album, Cyan Blue Translucent Vinyl, 180 Gram
rok: 2017
země: USA & Europe
label: Island Records – 5797704
styl: Pop Rock
stav desky: 100%
stav obalu: 100%
759 Kč (33 €)

do košíku:



A1 Love Is All We Have Left
A2 Lights Of Home
A3 You're The Best Thing About Me
A4 Get Out Of Your Own Way
A5 American Soul
B1 Summer Of Love
B2 Red Flag Day
B3 The Showman (Little More Better)
B4 The Little Things That Give You Away
C1 Landlady
C2 The Blackout
C3 Love Is Bigger Than Anything In Its Way
C4 13 (There Is A Light)
D1 Ordinary Love (Extraordinary Mix)
D2 Book Of Your Heart
D3 Lights Of Home (St Peter's String Version)